El PSOE de Santa Eulària critica un nou retard en les obres de la travessia de Ca na Negreta

El PSOE de Santa Eulària des Riu critica un “nou retard” en l’inici de les obres de reforma de la travessia de Ca na Negreta. Al gener d’enguany, Carmen Ferrer i Vicent Marí varen presentar el projecte a “so de bombo i platerets”, anunciant que la primera fase començaria després de l’estiu. Com explica el portaveu socialista a Santa Eulària, Ramón Roca, “som a l’octubre i l’últim que sabem és que el Consell no va realitzar fins al passat 29 de setembre l’aprovació inicial del canvi de titularitat de la via, per a traspassar-la a l’ajuntament. De l’inici de les obres, res se sap”, critica el portaveu socialista.

“Fa anys que tant ajuntament com consell insular van prometent l’inici de les obres de reforma de la travessia, però han anat incomplint tots els terminis un darrere l’altre”, critica Ramón Roca.

Les reforma de l’antiga carretera, una vegada construït el desdoblament, és una reivindicació històrica de vesins i comerciants, que ha recollit el Partit Socialista a través de nombroses iniciatives presentades davant el Ple de l’Ajuntament de Santa Eulària. “Ca na Negreta ha sofert durant massa temps els inconvenients del pas de la carretera principal, i ja és hora que es dignifiqui el barri com mereix”, explica Ramón Roca.

El grup socialista va presentar diverses iniciatives durant la passada legislatura perquè aquest projecte tiri endavant el més ràpid possible i que fos abonat pel Consell d’Eivissa. Però “la falta de voluntat política de resoldre aquest assumpte queda demostrada amb aquest nou retard”. 

De fet, en una recent reunió entre el Consell Insular i l’Ajuntament de Santa Eulària, que s’emmarcava, segons l’administració insular, dins de les visites que fa Vicent Marí a tots els municipis de l’illa, “ni tan sols es va tractar aquest tema, almenys no va transcendir que s’hagués tractat, el que demostra una falta d’interès tant de Carmen Ferrer com de Vicent Marí per donar solució a aquesta reclamació històrica”.

“Només varen parlar de l’accés a Siesta, per a fer propaganda, i es varen oblidar d’un dels temes importants, com és la travessia de Ca na Negreta, i sobretot de donar explicacions de per què han incomplert el compromís de començar les obres després de l’estiu”.

Davant aquest “nou engany” del Partit Popular, el grup municipal Socialista reclamarà explicacions a l’ajuntament en el pròxim ple del mes d’octubre. El portaveu del PSOE insisteix a exigir “celeritat” a l’Ajuntament de Santa Eulària i al Consell d’Eivissa en la posada en marxa de les obres.

Comments are closed