El PSOE de Santa Eulària demana a Carmen Ferrer que ampliï l’oferta d’oci de cara al pròxim nadal

El grup Socialista de Santa Eulària des Riu demana a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, que ampliï l’oferta d’oci de cara al pròxim nadal, després d’altres festes sense suficient oferta d’oci. A través d’una moció que es debatrà en el Ple de l’ajuntament, el PSOE demana “ampliar l’oferta d’oci en el programa de festes de nadal 2024 amb activitats dedicades a adolescents, joves i persones de mitjana edat, incloent, com a mínim, una festa de cap d’any al poble de Santa Eulària”.

El PSOE també demana que Carmen Ferrer es comprometi a “organitzar activitats en places del poble de Santa Eulària per a totes les edats per a fomentar el tardeig i d’aquesta manera evitar que els nostres veïns es desplacin de municipi durant les festes, fomentant el comerç local en la campanya de Nadal”.

Des del grup Socialista creiem que les activitats programades han estat enfocades gairebé exclusivament cap als nens, famílies amb nens i per a la tercera edat, deixant buit un programa d’activitats que pugui satisfer a adolescents, persones joves i de mitjana edat. Únicament en Es Puig d’a Valls s’ha celebrat una festa amb motiu de Cap d’any, que cada any compta amb la participació de molts veïns i veïnes.

Per aquesta raó, el grup Socialista considera que cal fer un esforç i per al pròxim nadal el programa de festes hauria d’incorporar activitats organitzades en el nucli de Santa Eulària que puguin satisfer a tota mena de persones i així evitar que hagin de desplaçar-se de municipi per a trobar aquest oci que no tenen al poble.

Activitats festives com per exemple una festa de cap d’any no sols ajuden a generar un sentiment de pertinença al poble, sinó que també revitalitza el comerç local i en evitar desplaçaments entre pobles i municipis es redueix la possibilitat que es produeixin accidents de trànsit.

Comments are closed