El PSOE de Santa Eulària demana explicacions per les males olors de Ca na Putxa, que van a pitjor

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu demanarà explicacions per les males olors de Ca na Putxa, que van a pitjor des de fa setmanes, a pesar dels anuncis del Consell Insular i de l’ajuntament que es prendran mesures. En el pròxim Ple municipal, el grup socialista preguntarà a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, per les actuacions que s’han fet, ja que “el problema de les males olors, lluny de solucionar-se, encara és més persistent, i està acabant amb la paciència dels vesins i les vesines de les zones afectades”.

“Les males olors que genera la planta de Ca na Putxa és un problema que vénen sofrint els vesins i les vesines dels voltants des de fa molt de temps, però la posada en marxa de la nova planta de triatge, malauradament, només ha provocat que el problema empitjori”. Segons ‘Benet’, “l’alcaldessa hauria de ser més exigent davant de Vicent Marí, per reclamar al Consell Insular que acabi amb aquest greu problema”.

El passat mes d’agost es va produir una reunió entre representants del Consell i representants dels diferents ajuntaments de l’illa i es va decidir encomanar un estudi per avaluar quins efectes sobre la dispersió d’olors tendria el cobriment de la planta de maduració, i si la inversió estimada de 5 milions d’euros seria efectiva per acabar amb aquest problema. A més, “el Consell es va comprometre a realitzar millores immediates per mitigar el problema, cosa que no està passant”, lamenta el portaveu del PSOE.

En el Ple, el grup socialista demanarà a l’alcaldessa que expliqui en quina situació està l’estudi i si es coneix cap classe d’avanç de propostes per acabar amb les males olors. També vol saber quin és el temps previst pel lliurament de l’informe i de les seves conclusions, i quan se sabrà la proposta de solució definitiva.

Finalment, el grup PSOE preguntarà quines actuacions concretes s’han fet des de l’Ajuntament de Santa Eulària per reclamar al Consell d’Eivissa una intervenció per solucionar aquest greu problema que afecta la ciutadania del municipi.

Comments are closed