El PSOE de Santa Eulària demana l’ampliació i asfaltat del carrer de la Font d’Atzaró per millorar el trànsit des Canar

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu demana l’asfaltat del carrer de la Font d’Atzaró des Canar per alleujar el trànsit que suporta l’avinguda de Punta Arabí, especialment en els dies de mercadet. A través d’una moció que es debatrà demà en el Ple de l’ajuntament, el grup socialista proposarà “executar la millora del carrer Font d’Atzaró procedint al seu condicionament, eixamplat i asfaltat de la mateixa des del punt d’inici fins al seu altre extrem, a més de dotar-la de la corresponent senyalització viària”.

L’objectiu és “proporcionar als vesins i vesines des Canar un vial adequat com a ruta alternativa als seus domicilis, a més d’alleujar el trànsit de l’avinguda de Punta Arabí”, com ha explicat el portaveu de PSOE, Vicent Torres ‘Benet’.

Vicent Torres espera “un compromís de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, aprovant la proposta del PSOE per condicionar aquesta via”, que aniria “en benefici tant de vesins i vesines des Canar, com dels mateixos turistes que ens visiten”.

El carrer de la Font d’Atzaró transcorre des de la carretera de Santa Eulària a es Canar, cap a l’avinguda de Punta Arabí, i representa un accés alternatiu a uns cent residents d’habitatges de la zona i, principalment, un alleujament per al trànsit rodat de l’avinguda de Punta Arabí, en els dies de més trànsit, com són els dimecres, quan se celebra el popular mercadet ambulant.

Si bé és un carrer que es troba degudament identificada com a tal, es tracta d’un recorregut d’uns pocs metres asfaltats, la resta és un camí massa estret per poder circular dos cotxes en sentit oposat i, a més, no compta amb la deguda senyalització vertical per seguretat dels vehicles i vianants que hi transiten.

El carrer de la Font d’Atzaró “és un vial que s’assembla més a un camí rural que a un carrer pròpiament, ja que està plena de forats, i empitjora encara més els dies de pluja, dificultant enormement la circulació”. Segons Vicent ‘Benet’, al seu difícil traçat, s’hi ha d’afegir l’existència de murs particulars construïts sobre el mateix camí, que l’estrenyen exageradament, corrals derruïts amb el consegüent perill per a vianants i murs en deficient estat de conservació, amb el perill d’ensorrament que això suposa.

Comments are closed