El PSOE de Santa Eulària denuncia el campament de caravanes instal·lat en el solar de la futura estació d’autobusos

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu denuncia el campament de caravanes que s’ha instal·lat en el solar de la futura estació d’autobusos, davant la “passivitat” de l’ajuntament. El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, lamenta que “Santa Eulària és un municipi on la falta d’habitatge és molt preocupant” i recorda que “en més de quaranta anys de governs del PP, l’ajuntament no ha cedit cap terreny per fer-hi promocions públiques”.

El campament de caravanes coincideix amb l’inici d’una temporada turística, “que esperam amb molta il·lusió i que doni bons resultats”, explica ‘Benet’, però que també ha suposat que aflori “el greu problema de falta d’habitatge a Santa Eulària”. El campament de caravanes o l’ocupació il·legal, succeïda l’any passat, dels apartaments turístics de Punta Arabí, són mostres de la “falta de política d’habitatge per part del nostre ajuntament”, en un municipi que és “el segon de tot Balears amb els preus més cars”, com s’ha sabut avui mateix.

El portaveu socialista recorda que “la mà d’obra és fonamental per garantir, no només els serveis essencials del municipi, sinó també el funcionament de totes les empreses i activitats turístiques del municipi”. La falta d’habitatge provoca que aflorin campaments il·legals de caravanes com aquest de Santa Eulària, on hi viuen “persones i famílies treballadores que no poden pagar un lloguer assequible”.

A més, el PSOE també critica el retard en l’execució de les obres d’urbanització de la zona on s’ha instal·lat el campament de caravanes, que s’ha de destinar a l’estació d’autobusos i a la futura escola. Una operació urbanística de l’anterior alcalde, Vicent Marí, a canvi que els promotors puguin construir pisos, que encara no s’ha executat. Mentrestant, el solar acull el campament il·legal, amb una alcaldessa, Carmen Ferrer, que “es posa de perfil i no busca solucions per a la ciutadania del municipi”.

“Tenim un ajuntament que fa política a base de titulars de premsa, molt vistosos, que a l’hora de la veritat queden en res”. “Els problemes de veritat del municipi de Santa Eulària continuen sense abordar-se”, lamenta el portaveu del PSOE.

Comments are closed