El PSOE de Santa Eulària denuncia el lamentable estat de manteniment dels carrers i espais públics des Puig d’en Valls

El grup Socialista de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu denuncia el lamentable estat de conservació, manteniment i neteja de nombrosos carrers, calçades, voreres i espais públics de la localitat des Puig d’en Valls. El poble està ple de voreres brutes i d’obstacles, dificultant el pas i obligant els vianants a passar per la calçada dels vehicles, desperfectes i forats repartits per totes les calçades dels carrers i també hi ha nombroses barreres arquitectòniques.

Una situació de “deixadesa total” per part de l’ajuntament, segons el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, qui convida l’alcaldessa, Carmen Ferrer “que es passegi ella mateixa pels carrers des Puig d’en Valls i comprovi amb els seus propis ulls com està de deixat tot el poble”, en comptes de visitar-lo “només quan són les festes, com ha fet aquestos tres anys”.

El grup Socialista de Santa Eulària considera que la “falta absoluta de planificació” i el “desinterès de l’ajuntament per aquesta localitat”, provoca l’actual “situació d’abandonament, de falta de manteniment, neteja i cura diària dels carrers, voreres, places, parcs i jardins”, davant la “desesperació” dels vesins i les vesines des Puig d’en Valls. ‘Benet’ denuncia que el PP de Santa Eulària “tracta es Puig d’en Valls com un poble de segona categoria”, amb una “falta d’atenció i negant-li els serveis que mereixen tots els vesins i vesines del municipi”.

Comments are closed