El PSOE de Santa Eulària denuncia el ‘pelotazo’ de macromansió de 1.300 metres quadrats de Cap Martinet, provocat per les polítiques de Vicent Marí i Carmen Ferrer

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu denuncia el ‘pelotazo’ de macromansió de 1.300 metres quadrats a Cap Martinet, amb informe favorable de l’ajuntament. Un projecte “espantós” i “escandalós”, “provocat per les polítiques d’urbanisme salvatge del PP de Vicent Marí i Carmen Ferrer”, com ha criticat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.

El grup Socialista lamenta que “el municipi de Santa Eulària no té terreny per fer habitatge públic de protecció, ni per fer escoles, ni per cap altra equipament, però es permeten mansions de 1.300 metres quadrats”. Segons ‘Benet’, “això és una salvatjada que no podem acceptar”.

El portaveu del grup PSOE critica que “Vicent Marí, quan era alcalde, va fer unes Normes Subsidiàries que només estan servint per fer ‘pelotazos’ urbanístics, en comptes de donar resposta a les necessitats de la ciutadania i a l’interès general”. Amb l’actual alcaldessa, Carmen Ferrer, “continua la política urbanística salvatge de sempre amb el Partit Popular, que afavoreix a uns pocs privilegiats, mentre la majoria de la ciutadania no pot pagar un pis on viure”.

“L’autorització de la macromansió de Cap Martinet està pendent ara d’informe del Consell Insular, que ara està governat pels mateixos que varen planificar aquestos ‘pelotazos’ quan eren a l’ajuntament, Vicent Marí i Mariano Juan”. Segons ‘Benet’, “molt ens temem que el Consell Insular, tenint en compte qui són els seus responsables, donarà llum verda a aquesta barbaritat urbanística”.

El grup PSOE ha exigit en reiterades ocasions a l’ajuntament la redacció d’un Pla General d’Ordenació Urbana per a Santa Eulària, ja que l’instrument de Normes Subsidiàries, molt més bàsic que un PGOU, “no dóna resposta a les necessitats urbanístiques del municipi, com s’ha demostrat des de la seua aprovació en 2010”.

Per contra, “aquestes Normes Subsidiàries de Vicent Marí només estan servint per fer grans ‘pelotazos’, com aquest que acabam de conèixer i molts d’altres”, ha explicat ‘Benet’, recordant exemples com la macrooperació urbanística i centre comercial a Santa Eulària aprovada amb l’excusa d’aconseguir un terreny per a la nova escola. Una “política d’urbanisme a la carta dels alcaldes Vicent Marí i Carmen Ferrer que acabam pagant el conjunt de la ciutadania”, ha lamentat el portaveu del PSOE.

Comments are closed