El PSOE de Santa Eulària denuncia l’abandó i la brutor que pateix el nucli de sa Font, el que demostra que “per al PP hi ha uns barris de primera i uns altres de segona”

El Grup Socialista de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu reclama més atenció municipal per al barri de sa Font, totalment oblidat pels responsables municipals del Partit Popular. Els vesins i les vesines del barri de sa Font han fet arribar les denúncies al Grup Socialista, farts d’aquesta situació.

El manteniment brilla per la seva absència, les males herbes que fa mesos que no s’eliminen, els excrements i les restes de fems comparteixen espai en aquest barri.

Els vesins ens manifesten les seves queixes pel mal estat del paviment, que es troba ple de forats i ens criden especialment l’atenció sobre el deteriorament de les voreres, plenes d’esvorancs i rajoles aixecades.

En aquest barri, cada vegada hi ha més persones majors amb problemes de mobilitat i aquests desnivells que es troben al paviment suposen un risc per a ells.

A més, denuncien nombroses barreres arquitectòniques, que fan que resulti impossible que una persona amb cadira de rodes o amb un carretó de nadó passi per elles.

Vicent Torres “Benet”, portaveu de l’oposició a l’ajuntament de Santa Eulària, reclama a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, una actuació urgent al barri de Sa Font: “No pot ser que, des de l’ajuntament, es tracti millor a una zona que a una altra en funció de la seva localització, perquè tots els vesins del municipi que paguen els impostos tenen el dret a rebre les mateixes prestacions independentment de la zona on visquin”.

Comments are closed