El PSOE de Santa Eulària denuncia l’elevat risc d’incendis per culpa de l’ajuntament, que no ha fet les feines de desbrossament de les carreteres i camins municipals

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu denuncia el retard de l’ajuntament en les feines de desbrossament dels marges de les carreteres i camins municipals, fet que dispara el risc d’incendis. En un moment en què les temperatures són excepcionalment altes i les rutes secundàries van carregades de trànsit, el PSOE alerta del perill per a la seguretat pública: “La situació actual per la calor és molt perillosa, amb una probabilitat d’incendis que podria desencadenar greus conseqüències”, adverteix el portaveu socialista a Santa Eulària, Ramón Roca, que fa una crida a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, a prendre “mesures immediates”.

L’excés de vegetació també amaga els senyals de trànsit, fet que eleva la perillositat d’unes carreteres i camins amb un gran volum de circulació, posant en perill a conductors i vianants. “L’ajuntament té la responsabilitat de garantir la seguretat en les vies públiques de la seua titularitat i, en aquest moment, la falta d’atenció a aquesta qüestió per part de l’alcaldessa és més que evident”, lamenta Ramón Roca.

L’any passat també es va viure la mateixa situació a les carreteres de Santa Eulària: El contracte de desbrossament es va licitar el mes de maig, no es va adjudicar fins a mitjan agost i les feines no es varen realitzar fins al mes de setembre.

Enguany, “la situació és encara pitjor”, critica Ramón Roca, ja que l’anunci de licitació s’ha fet el 23 de juny i encara no està adjudicat. “Al pas que anam, les feines de desbrossament no es faran fins a l’octubre. Passarem tot l’estiu amb un perillós risc d’incendis i una mala visibilitat dels senyals a les carreteres i camins de Santa Eulària per culpa de la mala gestió de l’ajuntament del Partit Popular”, lamenta el portaveu socialista.

Comments are closed