El PSOE de Santa Eulària denuncia l’estat “deplorable” dels aparcaments dissuasius del poble

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu denuncia l’estat “deplorable” dels aparcaments dissuasius del poble, una situació que s’agreuja els dies de pluja. Els aparcaments estan bruts i plens de forats, que dificulten l’entrada i sortida dels vehicles, i quan plou queden impracticables.

El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, lamenta la “deixadesa” de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, ja que “no s’ocupa del manteniment dels espais públics com mereix Santa Eulària”. Els aparcaments dissuasius del poble “són molt necessaris, no només per als residents, sinó també per a totes les persones que es desplacen a Santa Eulària per treballar o per comprar, especialment durant la campanya de Nadal”.

“Santa Eulària ofereix una imatge lamentable, amb aquests aparcaments dissuasius plens de forats”, critica el portaveu del PSOE, qui exigeix un “pla d’actuació urgent” de reparació dels diferents aparcaments dissuasius que hi ha a Santa Eulària, ja que “pràcticament tots estan en les mateixes condicions deplorables”.

Vicent ‘Benet’ també recorda que, just abans de les eleccions de 2019, l’alcaldessa va anunciar “milers” de places d’aparcament. En tota la legislatura, “l’únic que ha fet Carmen Ferrer és tancar aparcaments gratuïts, incrementar els preus de la zona blava i de l’aparcament subterrani, i deixar que els espais dissuasius es degradin cada dia que passa, sense que se’ls faci cap manteniment ni millora”.

Comments are closed