El PSOE de Santa Eulària exigeix a Carmen Ferrer explicacions davant del ple per l'”aberració” de macromansió de Cap Martinet

El grup PSOE demanarà a l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, que doni explicacions públiques per l’aprovació de l’estudi de detall que autoritza el projecte de macromansió de 1.300 metres quadrats de Cap Martinet. En el pròxim Ple ordinari, el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, exigirà a l’alcaldessa “que faci públic tots els informes tècnics i jurídics que avalen aquesta aberració urbanística”.

El portaveu del PSOE qualifica de “tremenda il·legalitat” l’autorització de la macromansió. Segons Vicent ‘Benet’, l’estudi de detall “incompleix clarament allò que estableix la Llei d’Urbanisme de les Illes Balears”, ja que aquesta figura urbanística “només es pot utilitzar per fer reajustaments de parcel·les o ordenar volums, no per a triplicar les dimensions permeses en les Normes Subsidiàries”.

“Si ara s’aprova aquest estudi de detall, després pot passar el mateix en un altre indret del municipi”, alerta el portaveu del PSOE, el que podria provocar “un caos urbanístic sense precedents a tot Santa Eulària”.

El grup PSOE ha presentat al·legacions a l’aprovació inicial de l’estudi de detall de macromansió de Cap Martinet, com també han fet vesins de la zona, alarmats perquè estan convençuts que una mansió d’aquestes característiques acabarà destinada a la celebració de festes il·legals.

El portaveu del PSOE lamenta que les polítiques urbanístiques de l’anterior alcalde i ara màxim responsable del Consell Insular, Vicent Marí, i l’actual alcaldessa, Carmen Ferrer, “són un desastre per a Santa Eulària”, ja que “només en treuen profit els especuladors”.

“La ciutadania de Santa Eulària pateix falta de terrenys públics per construir-hi centres educatius, habitatges de protecció i altres equipaments i infraestructures, mentre uns pocs segueixen enriquint-se, i això és per culpa de l’urbanisme a la carta que practica el Partit Popular”.

Comments are closed