El PSOE de Santa Eulària exigeix a l’alcaldessa que d’una vegada per totes prengui decisions per cedir el terreny de la nova escola

El grup municipal del PSOE a Santa Eulària des Riu exigeix a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, que d’una vegada per totes prengui decisions per cedir a la Conselleria d’Educació el terreny de la nova escola. Com ha dit el portaveu, Vicent Torres ‘Benet’, “la macrooperació urbanística ha set un fracàs, s’han de buscar altres alternatives”. ‘Benet’ exigeix a l’alcaldessa “que separi la tramitació del solar de l’escola de la modificació puntual, o que prengui la decisió de buscar urgentment un terreny alternatiu”.

El PSOE a Santa Eulària ve denunciant des de fa temps la decisió del PP de Santa Eulària, durant el mandat de l’anterior alcalde, Vicent Marí, d’introduir el solar de l’escola en una macrooperació especulativa, amb desenvolupaments urbanístics i un centre comercial, que l’ajuntament ha set incapaç d’aprovar.  

“Carmen Ferrer no pot continuar amb els errors de Vicent Marí respecte al terreny de l’escola”, ha insistit ‘Benet’. L’alcaldessa “té dos opcions: o separa la tramitació del solar de la modificació puntual, o busca un nou terreny per a l’escola. El que no podem fer és continuar bloquejats i sense projecte de l’escola, per culpa d’un Vicent Marí que va intentar colar una macrooperació urbanística de difícil autorització.

Comments are closed