El PSOE de Santa Eulària reclama a Carmen Ferrer més policia per lluitar contra les festes il·legals, la venda ambulant i controlar els centres educatius

El grup Socialista de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu exigirà explicacions al pròxim Ple municipal pel “descontrol” d’aquest estiu amb festes il·legals i venda ambulant, i pel “caòtic” inici de curs a on hi ha escoles que no tenen vigilància policial a les entrades i sortides. Així ho ha explicat el portaveu socialista, Ramón Roca, que ha presentat una moció de control reclamar millores en la seguretat i compliment de les ordenances del municipi.

“La ciutadania de Santa Eulària ens estan fent arribar la seua preocupació pel deteriorament i descontrol que pateix el municipi per una falta de vigilància de la Policia Local”, per exemple per la “proliferació de festes il·legals a cases al nostre municipi, algunes convertides en autèntiques discoteques, que provoquen constants molèsties als vesins”. A més a més, aquest estiu hi ha hagut “un increment de la venda ambulant a les platges del municipi”, un problema que suposa “una competència deslleial i altres riscos, a més d’una mala imatge turística”.

Ramón Roca també exigeix “explicacions” a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, per la “falta de policies que controlin les entrades i sortides de les escoles”, el que està provocant “situacions caòtiques de trànsit” i “és un perill per als escolars i les seues famílies”.

“Demanem que l’Ajuntament de Santa Eulària expliqui si tenen protocols d’actuació específics davant festes il·legals i si aquests difereixen d’altres municipis, on el control és més efectiu”, ha explicat Ramón Roca.  En el cas del control de la venda ambulant i del control a les escoles, “volem conèixer quin és el nombre d’efectius dedicats i si aquests difereixen respecte d’altres anys i per què”.

Com ha ressaltat el portaveu socialista, “veim amb preocupació com la qualitat de vida dels nostres vesins i vesines s’està deteriorant”. “Volem que l’ajuntament doni explicacions al respecte i que posi solucions urgents, perquè tots aquests problemes es solucionin i no es cronifiquin”, ha dit Ramón Roca.

Comments are closed