El PSOE de Santa Eulària reclama a l’ajuntament que cedeixi un solar per a la nova escola “sense més demores”

El portaveu del PSOE a Santa Eulària des Riu, Vicent Torres ‘Benet’, reclama a l’ajuntament que cedeixi a la conselleria d’Educació un terreny per a la nova escola “sense més demores”. ‘Benet’ considera “un fracàs” l’operació “fosca i especulativa” de l’anterior alcalde, Vicent Marí, a qui acusa de voler aprofitar la necessitat d’una nova escola a Santa Eulària per “colar una macrooperació urbanística que inclou desenvolupaments urbanístics i un centre comercial”.

El portaveu del PSOE considera “una estafa a la comunitat educativa de Santa Eulària i a les famílies del municipi que l’ajuntament posi els interessos i negocis d’uns pocs per damunt de les necessitats d’una nova escola”. Que l’anterior alcalde fos incapaç de cedir un terreny a la conselleria d’Educació en els últims 4 anys, “demostra que Vicent Marí només es mou en funció d’interessos especulatius, deixant de banda les necessitats de la ciutadania”.

El PSOE considera que l’ajuntament ha de presentar de “forma immediata” una proposta de terreny públic per construir la nova escola, “que no estigui lligada a cap operació especulativa”.

El portaveu lamenta que la falta de terreny públic a Santa Eulària per fer una nova escola “és l’exemple més dramàtic d’una política urbanística desastrosa al nostre municipi”, que sempre ha estat “al servei dels interessos privats d’uns pocs, tant durant l’etapa de 12 anys de Vicent Marí, com en tota l’anterior des del primer ajuntament democràtic”. Un ajuntament que “per desgràcia sempre ha estat en mans de la dreta, el que ha acabat tenint conseqüències tan lamentables com és la falta de terreny municipal per a equipaments i infraestructures tan necessàries com és una escola pública”.

Leave a Reply