El PSOE d’Eivissa dóna tot el suport a Pedro Sánchez per a fer possible un nou govern a Espanya “de progrés i convivència”

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, ha manifestat tot el suport a Pedro Sánchez per fer possible un nou govern a Espanya, amb un “gran acord en favor del progrés i de la convivència al nostre país”. ‘Agustinet’ ha participat aquest matí en la reunió del Comitè Federal del PSOE, a Madrid.

El Comitè ha aprovat la celebració d’una consulta a la militància, la qual durarà una setmana i es podrà votar de forma telemàtica, i també presencialment el pròxim dissabte 4 de novembre. La pregunta que haurà de respondre la militància socialista és: Dones suport a l’acord per a formar un govern amb Sumar i aconseguir el suport d’altres formacions polítiques per aconseguir la majoria necessària?

‘Agustinet’ ha format part de la delegació balear del PSIB-PSOE, encapçalada per la secretària general, Francina Armengol, i el secretari d’Idees i Programes del PSIB-PSOE i portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Iago Negueruela, qui ha explicat que els socialistes “estam units per donar suport clarament al nostre secretari general perquè el país continuï avançant”.

Negueruela ha defensat que a les Balears “tenim unes illes en les quals estam retrocedint, on es vol segregar a les aules, on s’ataquen símbols construïts en els darrers anys com la intenció de derogar la llei de memòria democràtica i, per tant, tot el que es pretén fer és retrocedir, segregar i destruir”.

Davant això, el socialista ha assegurat que hi ha “una alternativa en el Govern d’Espanya per avançar en drets, cap a noves conquestes socials com són les 37,5 hores per a milers de treballadores i treballadors, avançar en permisos i en qualitat de vida enfront d’un model que només cerca retrocedir”.

L’aposta dels socialistes, per tant, és clara, tal com ha assegurat Negueruela, per “avançar i fer una Espanya millor, més federal, més plurinacional i que es construeixi d’acord amb uns valors en els quals la concòrdia sigui un dels elements fonamentals”.

A més a més, Negueruela ha insistit en què “no hi ha altra alternativa que no passi perquè Pedro Sánchez continuï sent president del Govern”. Per això, la delegació balear ha traslladat al secretari general del PSOE tot el suport per a l’acord assolit amb SUMAR, el qual contempla algunes propostes concretes per a Balears.

Comments are closed