El PSOE d’Eivissa tanca la campanya del 26M amb una crida a aconseguir “grans victòries socialistes al Parlament, al Consell Insular i als ajuntaments de la nostra illa”

El candidat a la reelecció com a president del Consell d’Eivissa i secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha tancat avui la campanya electoral amb una crida a aconseguir “grans victòries socialistes al Parlament balear, al Consell Insular i als ajuntaments de la nostra illa”. Segons ha dit, “estam preparats, estam preparades, per guanyar. Per fer realitat una victòria històrica, repetint governs a Eivissa i a Balears, i per consolidar i ampliar governs socialistes als nostres municipis”.

Vicent Torres ha demanat la màxima mobilització per deixar “ben lluny aquells governs nefastos de la dreta, deixar ben lluny aquells anys de crispació, de corrupció i de retallades que vàrem viure a Espanya i a Balears”.

“Estam preparats i preparades per aquesta nova etapa d’il·lusió. Una nova etapa que va començar a Espanya el 28 d’abril amb la victòria de Pedro Sánchez, i que també la volem per a les nostres illes a partir d’aquest diumenge”.

Vicent Torres ha donat les gràcies “a totes les persones que us heu bolcat en aquestes dos campanyes electorals. Estic molt orgullós d’aquest partit i de tots vosaltres, us ho dic de tot cor”, ha dit Torres.

Pilar Costa: “Ens hi jugam molt”

Un agraïment que també ha volgut la cap de llista al Parlament, Pilar Costa: “Acabam una campanya intensa, amb molta il·lusió, i sobretot amb molta gratitud cap a totes les persones que ens donau suport”. Costa ha desitjat “que el diumenge 26 de maig acabem amb aquesta alegria que vàrem encetar el passat 28 d’abril, quan una majoria de ciutadans va votar al Partit Socialista i a Pedro Sánchez perquè torni a ser president”.

Pilar Costa ha insistit que diumenge “ens hi jugam molt”, citant “l’educació pública, la sanitat pública, la igualtat… i parlant d’igualtat. Vull donar un missatge molt clar a les dones. Per totes aquelles que es varen manifestar el 8 de Març, no podem deixar passar aquest diumenge, hem d’aturar la dreta i la ultradreta que ens volen tornar a les cavernes”.

Pilar Costa també ha fet una crida a totes les persones progressistes a votar PSOE, ja que “el Partit Socialista serà l’únic força que podrà mantenir una estabilitat i una majoria a totes les institucions”.

Candidats als ajuntaments

Rafa Ruiz, candidat a la reelecció com a alcalde de la ciutat d’Eivissa ha demanat el vot per “impulsar polítiques socials i ambientals, per avançar en un canvi de model que faci de la ciutat un lloc solidari, amable, sostenible on sigui un orgull viure”. L’actual alcalde ha assegurat que “amb quatre anys més de govern socialista es veuran els canvis a sa Penya, en matèria d’habitatge i en aparcaments i mobilitat”.

El candidat a la reelecció com a alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, ha dit que “hem demostrat que som de fiar i complim els compromisos amb la ciutadania”. En el seu discurs ha destacat que “amb molta feina i molta gestió hem aconseguit que gairebé el 100% del municipi de Sant Josep rebi aigua bona”.

Simón Planells, candidat a l’alcaldia de Sant Antoni de Portmany, ha fet “una crida a les urnes a tots els portmanyins, per continuar amb el projecte de canvi de Sant Antoni. També ha tengut paraules per “agrair als companys i a tots els portmanyins l’energia i el recolzament rebut en aquestos mesos”.

Vicent Torres ‘Benet’, que aspira a l’alcaldia de Santa Eulària des Riu, ha dit que “40 anys de PP són massa”. El candidat socialista ha demanat el vot per “aconseguir el canvi que necessita Santa Eulària, després de tants d’anys de la dreta”.

També Pep Torres ‘Peret’ ha demanat una mobilització a Sant Joan de Labritja, per canviar un projecte “que està esgotat”. ‘Peret’ demana la confiança en el projecte socialista, “perquè també ho mereix el nostre municipi”.

Leave a Reply