El PSOE demana al Partit Popular que voti a favor de la presa en consideració de la proposició de Llei de regulació de vehicles a Eivissa registrada pel grup socialista, que dimarts que ve es debatrà al Parlament de les Illes Balears

El PSOE ha demanat avui el suport de tots els grups polítics, i molt concretament del Partit Popular, a la proposició de Llei de regulació de vehicles a Eivissa registrada pel grup socialista, que dimarts que ve es debatrà al Parlament de les Illes Balears. El Ple votarà la presa en consideració de la Llei de sostenibilitat ambiental, econòmica, social i turística a l’illa d’Eivissa, que és el nom de la norma i, per tant, es decidirà si continua endavant amb la seua tramitació parlamentària. El secretari general socialista i portaveu del PSOE al Consell, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, i la portaveu socialista i diputada al Parlament, Pilar Costa, han comparegut avui en roda de premsa per demanar el suport a la iniciativa legislativa: “Ens agradaria que, amb aquest ànim de consens i d’unanimitat, que també nosaltres tenguerem en el Ple del Consell Insular, el Partit Popular recolzàs aquesta iniciativa, perquè en el fons es tracta del mateix text”, ha manifestat Marí Ribas. “A més a més, durant el tràmit parlamentari es pot anar adaptant i es pot anar modificant”, ha recordat.

“El que feim és una crida a Partit Popular perquè, si realment volem que hi hagi una limitació d’entrada de vehicles i que la tenguem quan abans millor, recolzi també aquesta iniciativa”, ha dit ‘Agustinet’.

La diputada Pilar Costa ha recordat que “la proposició de llei, que el Partit Socialista ja fa quatre mesos que va presentar en el Parlament, és una còpia la mateixa llei que va aprovar fa un any el Consell Insular i que fins ara no s’havia tramitat”. “El nostre ànim és que al final tenguem una llei el màxim consensuada entre les formacions polítiques i creim que això és possible atès és quasi un clamor popular que hem de posar limitacions i ordre en aquesta massificació que tenim a l’illa d’Eivissa des d’un punt de vista turístic i des d’un punt de vista de la mobilitat”.

Pilar Costa ha insistit a fer “una crida a tots els grups parlamentaris perquè donin el seu suport a aquesta llei, que s’aprovi la presa en consideració, és a dir, que la llei comenci a posar-se en marxa en el Parlament, i llavò ja s’obriria un període d’esmenes i de tramitació parlamentària perquè cada grup pugui fer les aportacions que consideri oportunes”.

“És voluntat nostra que això es tramiti en la màxima agilitat possible, perquè ja fa anys que en parlam perquè pogués entrar en vigor l’estiu de l’any que ve”, ha manifestat la diputada socialista.

Comments are closed