El PSOE demana consultar tota la documentació sobre l’alberg il·legal de Jesús. Una vegada més, es constata el fracàs dels convenis de Vicent Marí amb les plataformes de lloguer turístic.

El grup PSOE del Consell Insular d’Eivissa vol denunciar una vegada més el fracàs dels convenis de Vicent Marí amb les plataformes d’Internet, ja que segueixen promocionant lloguers turístics il·legals amb total impunitat. Primer va ser un acord amb Airbnb firmat el desembre de 2020. «Este acuerdo es histórico» para la lucha contra los pisos ilegales ya que permitirá eliminar los «anuncios ilícitos», varen anunciar en aquell moment. El gener d’enguany, durant la fira FITUR, Marga Prohens i Vicent Marí varen anunciar un acord amb Booking, també per eliminar anuncis il·legals. Mesos després, els anuncis d’allotjaments il·legals, com el d’un alberg encobert en una casa privada de Jesús, continuen aflorant a totes les plataformes, sense que el Consell Insular sigui capaç de posar-hi fre.

El grup PSOE del Consell Insular ha registrat aquest matí per escrit la sol·licitud de consultar tota la documentació en relació amb les inspeccions turístiques realitzades a l’alberg il·legal. Des del PSOE volem manifestar la nostra preocupació per les informacions publicades a Diario de Ibiza, segons les quals aquest alberg fa almenys dos anys que es promociona a Airbnb. Aquesta circumstància demostra el fracàs estrepitós del conveni firmat en desembre de 2020 amb aquesta plataforma i la incapacitat del Consell Insular de Vicent Marí, i del seu conseller de “permissivitat” de l’intrusisme, Mariano Juan, de fer front a aquest greu problema.

Des del PSOE exigim que es prenguin mesures reals i efectives, i no només operacions de propaganda com fa el PP, per eliminar aquest i tots els altres anuncis d’allotjaments turístics il·legals que hi ha a les plataformes d’Internet, com el de desenes de caravanes que vàrem denunciar la setmana passada.

Comments are closed