El PSOE demana el vot als treballadors i a les treballadores d’Eivissa. Milena Herrera: “Les dades històriques d’afiliació laboral demostren l’encert de les polítiques progressistes”

El PSOE ha fet avui una crida a votar als treballadors i a les treballadores d’Eivissa a les eleccions europees de diumenge: Les dades d’afiliació laboral, conegudes avui, demostren l’encert de les polítiques progressistes, ha manifestat la diputada eivissenca del PSOE, Milena Herrera: “Són dades històriques que demostren la importància que tenen les polítiques progressistes i l’impacte de la reforma laboral que va dur endavant el govern presidit per Pedro Sánchez”. 

Respecte a tot l’Estat, “estam en dades que són les millors. Des de fa 16 anys tenim la taxa d’atur més baixa dels darrers 16 anys i, a més, estam en mínims històrics en el que es refereix a l’atur entre els joves”. 

Però, a més, a les Illes Balears “l’atur ha tornat a baixar en comparació amb fa un any en un 7,1%, i un 5,2% respecte al mes passat. Són més bones notícies per la qualitat dels contractes, perquè tenim més contractes indefinits i més jornades completes”. 

Com ha dit la diputada, “les polítiques progressistes funcionen i que, per tant, és molt important que les puguem consolidar a nivell nacional i que, a més, les puguem estendre a nivell europeu”, apel·lant així a la mobilització a les urnes el pròxim diumenge dels treballadors i de les treballadores en favor de la candidatura de Teresa Ribera.

Comments are closed