El PSOE demana explicacions pel retard en l’obertura de l’oficina d’informació turística del Consell Insular

El grup PSOE critica el retard en l’obertura de l’oficina d’informació turística del Consell Insular, que no s’ha posat en marxa fins al 28 de juliol i que ha abandonat la Marina per traslladar-se a l’eixample de la ciutat d’Eivissa, concretament al número 19 de l’avinguda d’Ignasi Wallis. L’anterior president i portaveu del grup PSOE, Vicent Torres, ha criticat que “en tot l’hivern, que per desgràcia enguany ha set molt més llarg turísticament parlant, el Consell Insular ha set incapaç d’obrir l’oficina d’informació a temps per a l’inici de la temporada”.

Vicent Torres ha lamentat la “improvisació” de Consell Insular de Vicent Marí per obrir l’oficina “a mitjan temporada” i el fet que “cada any la canvien d’ubicació”, insistint que “algú hauria de sortir de donar explicacions”.

Segons el portaveu del PSOE, “en una situació com l’actual i en una destinació turística com Eivissa, que ha d’oferir el millor servei als visitants, el Consell Insular no pot obrir l’oficina d’informació turística pràcticament al mes d’agost”.

Vicent Torres també ha recordat que l’any passat “el Consell Insular va dir que la Marina era un barri emblemàtic, però només ha estat allà un estiu, i enguany han tornat a canviar de local i es traslladen a Ignasi Wallis”. Aquesta avinguda “no és el lloc emblemàtic on s’hauria de situar l’oficina”, ha advertit Vicent Torres, qui denuncia que la “improvisació” de canviar cada any d’ubicació suposa, a més a més, “uns costos afegits pel trasllat i condicionament del nou espai”.

Comments are closed