El PSOE demana explicacions per les denúncies contra Vicent Marí i Carmen Ferrer per irregularitats urbanístiques a Santa Eulària

El grup PSOE de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha demanat la convocatòria d’una junta de portaveus urgent perquè l’alcaldessa, Camen Ferrer, doni explicacions davant les denúncies per irregularitats urbanístiques contra el seu govern i l’anterior de Vicent Marí. Segons les informacions publicades avui, l’Oficina Anticorrupció de les Illes Balears ha obert un expedient per investigar diverses denúncies en relació amb irregularitats presumptament comeses per aquest ajuntament.

Unes denúncies que són “molt preocupants”, segons ha dit el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, i que mereixen una “explicació i aclariment davant de la ciutadania”. El portaveu del PSOE ha contactat amb l’alcaldessa per demanar-li la convocatòria de la junta de portaveus, que Ferrer ha acceptat celebrar demà mateix a les 8.30 hores del matí.

El PSOE considera que “totes les sospites d’irregularitats urbanístiques s’han d’aclarir”, ja que “és un assumpte que provoca una gran alarma social, en una illa molt afectada per casos de corrupció de governs del Partit Popular, com és la nostra”.

Vicent ‘Benet’ recorda que “fa anys que el grup PSOE denuncia l’urbanisme a la carta a Santa Eulària des Riu, amb una gestió i unes pràctiques molt poc transparents”. El fet que l’Oficina Anticorrupció de les Illes Balears investigui Vicent Marí i Carmen Ferrer “ens preocupa molt”, ha dit el portaveu socialista, que espera “que s’arribi al fons d’aquestes denúncies i s’aclareixi si hi ha hagut irregularitats urbanístiques al nostre municipi”.

Comments are closed