El PSOE demana la limitació de vehicles al centre de Jesús i un pla de neteja i millora del poble

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu demana mesures per evitar els problemes de saturació de trànsit al centre Jesús, que continuen a pesar que s’ha obert la nova variant al poble. En una moció que es presentarà al pròxim Ple de l’ajuntament, el grup socialista proposarà un acord per “instar al Consell Insular d’Eivissa perquè limiti el tràfic de la carretera d’accés i sigui aquest desviat per la nova variant a fi que el centre del poble no estigui tan saturat”.

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, considera que “la posada en funcionament de la nova variant per desviar el tràfic de dins del poble és una millora que ha de permetre poder guanyar espai i tranquil·litat dins del poble” i que es fa necessari “mesures com la millora de l’avinguda des Cap Martinet, limitar el tràfic rodat de vehicles pesants dins del poble o la recuperació de camins”, actuacions “necessàries per retornar espais a la ciutadania, però principalment per humanitzar un poble que s’ha vist sempre dividit per una carretera i on els vehicles sempre han tengut més protagonisme que les persones”.

En la mateixa moció, el grup PSOE també reclama a l’ajuntament de Santa Eulària “un pla de millora de Jesús, amb el manteniment i la neteja dels seus carrers i espais públics”. El portaveu socialista explica que “amb la reactivació de l’activitat comercial i turística, s’han posat en evidència moltes mancances existents, com són la conservació i manteniment de carrers i espais públics, així com és la neteja en general”.

El grup PSOE denuncia que hi ha molts de carrers del centre de Jesús, així com del barri de ses Torres de Dalt, entre d’altres, que “necessiten una millora en el seu manteniment i neteja en general, no només perquè som un destí turístic, sinó perquè Jesús és un poble on viuen persones tot l’any”.

El portaveu socialista considera que “desafortunadament, existeix una clara diferència entre l’estat del centre del poble de Santa Eulària des Riu i l’estat d’alguns carrers de Jesús, la qual cosa provoca una desigualtat entre ciutadans que no hauria d’existir”.

Comments are closed