El PSOE demana un aparcament reservat a persones amb discapacitat davant la farmàcia des Puig d’en Valls

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu demana a l’ajuntament l’habilitació d’un espai d’aparcament reservat a persones amb discapacitat física davant la farmàcia des Puig d’en Valls, situada al carrer de la Pau de la població. El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, explica que a la falta d’aparcament adaptat s’hi suma la falta de voreres adequades, la qual cosa dificulta l’arribada a aquesta farmàcia de les persones que tenen dificultat de mobilitat. “Si bé existeixen aparcaments adaptats as Puig d’en Valls, com és el del carrer del Pare Bartomeu, la falta de voreres adaptades dificulta igualment aquest accés a la farmàcia”.

El grup PSOE de Santa Eulària considera que els aparcaments per a vehicles de persones amb discapacitat s’han d’ubicar en “zones estratègiques que facilitin a aquestes persones fer les seues feines i activitats de la vida diària”. “No només perquè la mobilitat és una competència pròpia dels ajuntaments, sinó perquè facilitar la mobilitat dels nostres ciutadans, i en particular d’aquelles persones que més ho necessiten, és un interès pel bé comú”.

És per això que Vicent ‘Benet’ demana a l’Ajuntament de Santa Eulària “revisar la ubicació dels aparcaments adaptats de tot el municipi, i que es canviïn de lloc o se’n facin de nous allí on es consideri imprescindible”, a part d’habilitar aquest concret del carrer de la Pau des Puig d’en Valls.

Comments are closed