El PSOE demanarà al Ple del Consell Insular la reprovació de Vicent Marí per burlar-se de la ciutadania d’Eivissa presentant com a “nous” els autobusos de segona mà retirats de Madrid per contaminants

El grup PSOE del Consell Insular demanarà la reprovació de Vicent Marí i del seu conseller de Transports, Javier Torres, pel seu inacceptable engany a tota la ciutadania de l’illa al presentar com a “nous” els autobusos de segona mà retirats de la circulació de Madrid per contaminants. Un fet absolutament vergonyós i una burla al conjunt de la ciutadania d’Eivissa, que mereix un pronunciament de reprovació per part del Ple del Consell Insular.

El grup PSOE considera que Vicent Marí i el seu conseller de Transports han traspassat tots els límits de l’engany i la mentida, després de fer un acte de propaganda electoralista per intentar “colar” com a “nous” i “no contaminants” vehicles de més de sis anys, de quasi 300.000 quilòmetres, i que s’han retirat de la circulació de Madrid, justament, per la contaminació que provoquen.

Es tracta d’una nova i lamentable mostra de la forma d’actuar del Consell Insular de Vicent Marí, que ha basat tota la seua legislatura en la mentida, l’engany i la manipulació.

Amb aquell vergonyós i electoralista acte de divendres passat, Vicent Marí i Javier Torres varen intentar tapar la seua nefasta gestió en transport públic, marcada pel fracàs estrepitós i incapacitat posar en marxa les noves concessions i amb una degradació constant del servei, amb incompliments de rutes i horaris, avaries de vehicles, falta d’informació i parades en un estat deplorable.

Fa mesos que el grup PSOE exigeix responsabilitats i dimissions al Consell Insular per la nefasta gestió en transport públic del govern de Vicent Marí. Arribats a aquest moment, i després de l’última burla dels “nous” autobusos, ja només queda esperar que arribin les eleccions de maig i que sigui la ciutadania d’Eivissa qui faci fora a Vicent Marí, pel bé del transport públic, i pel bé de l’illa.

Comments are closed