El PSOE denuncia el menyspreu de l’Ajuntament de Santa Eulària a les famílies des Puig d’en Valls, al dir-los que no necessiten escoleta pública perquè poden anar a Vila

El grup PSOE de Santa Eulària des Riu denuncia el menyspreu de l’Ajuntament de Santa Eulària a les famílies des Puig d’en Valls, al dir-los que no necessiten escoleta pública perquè poden anar a Vila. Aquestes lamentables paraules les ha pronunciades la regidora d’Educació, Marisol Ferrer, en el Ple d’avui de l’ajuntament, durant el debat de la moció socialista per demanar escoletes públiques als pobles des Puig d’en Valls i Sant Carles de Peralta.

 

El grup Socialista de Santa Eulària vol manifestar el “total desacord amb aquestes afirmacions realitzades durant el Ple” i exigeix a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, “que reclami a la seua regidora Ferrer una pública rectificació i disculpa davant dels vesins i vesines des Puig d’en Valls”, ha dit el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’.  El portaveu socialista reclama a l’ajuntament que es posi a fer feina per a dotar al més aviat possible a la localitat de l’escoleta pública que mereixen”.

 

Aquestes declaracions són “una falta de respecte cap a la ciutadania des Puig d’en Valls, que paga els seus impostos de la mateixa manera que els vesins i vesines de Santa Gertrudis que sí que disposen d’aquest servei públic, ampliat recentment”. La regidora d’Educació “hauria de treballar per aconseguir que totes les localitats del nostre municipi disposin d’aquest servei essencial, ja que ajuda a una bona conciliació familiar”. A més Marisol Ferrer “pareixia una comercial de les guarderies privades, més que una servidora pública”, després que s’hagi posat explicar els preus dels serveis privats.

 

Les paraules de la regidora Marisol Ferrer són “una demostració més del poc interès que té el Partit Popular per les localitats més allunyades de Santa Eulària”. El portaveu del PSOE ha posat altres exemples, com la negativa del PP a atendre les demandes de més neteja a zones com Jesús i es Puig d’en Valls, d’on arriben innumerables queixes vesinals per aquest fet.

Comments are closed