El PSOE denuncia els enganys de Vicent Roig als afectats dels apartaments Don Pepe, ja que no hi ha motius per paralitzar la solució proposada pels anteriors governs progressistes

El PSOE de Sant Josep de sa Talaia vol denunciar els enganys de l’alcalde, Vicent Roig, als afectats dels apartaments Don Pepe, ja que no hi ha motius per paralitzar la solució proposada pels anteriors governs municipal i autonòmic progressistes, i que també va ser firmada pel Consell Insular. Després de més de tres mesos de nou ajuntament amb Vicent Roig, el Partit Popular ha paralitzat la solució acordada i encara no ha aclarit quina serà la resposta per als afectats d’aquesta situació. El més greu és que coses que ha afirmat l’alcalde són absolutament falses.

És fonamental destacar que no hi ha necessitat d’esperar les NNSS provisionals per iniciar la construcció dels 100 habitatges a Can Raspalls. El decret del Govern, que es va aprovar per resoldre aquesta qüestió, atorga a l’Ajuntament de Sant Josep la capacitat d’ocupació urgent dels terrenys de Can Raspalls, i aquesta capacitat està plenament habilitada.

Totes les parts interessades, inclosos els vesins, l’Ajuntament, el Govern i el Consell, han signat un protocol que dóna suport a la proposta presentada pel govern anterior. És un acord ferm i clar que s’ha establert, i tots els implicats estan d’acord amb aquesta proposta.

Per tant, des del PSOE instam les autoritats a deixar de costat les ambigüitats i a ser transparents amb les persones afectades, sense enganys. El projecte està preparat, els terrenys estan disponibles i hi ha un acord vigent. No hi ha més raons per esperar. Els vesins mereixen una resposta definitiva i immediata.

Des del PSOE estam a disposició per proporcionar més informació i col·laborar per garantir que aquesta situació es resolgui com més aviat millor. El temps de l’espera ja ha passat, i ara és el moment d’actuar.

Comments are closed