El PSOE denuncia els problemes de saturació de diverses línies de transport públic en l’inici de la temporada turística, per culpa de la nefasta gestió i falta de previsió de Vicent Marí

El Grup PSOE del Consell Insular d‟Eivissa es veu obligat novament a denunciar la situació la lamentable situació del transport regular a la nostra illa, específicament en relació amb els recurrents problemes d’overbooking que estan afectant diverses línies d’autobusos des de les vacacions de Setmana Santa, que aquest any ha arribat a finals de març, i que suposa pràcticament l’inici de la temporada turística. Uns problemes de saturació del transport públic que enguany han començat abans que mai i davant dels quals el Consell de Vicent Marí és incapaç de prendre mesures.

D’acord amb queixes i denúncies que ens han fet arribar persones usuàries en els últims dies, especialment afectades són línies vitals com l’L8 (Sant Antoni-Sant Josep-Eivissa), l’L13 (Santa Eulària-Eivissa) i la connexió entre Eivissa i l’Aeroport. La falta d’acció per part del Consell Insular de Vicent Marí, és preocupant. Una vegada més, aquesta administració demostra una falta total de previsió i planificació en no anticipar aquestes situacions, no augmentar les freqüències en aquestes línies clau o implementar els horaris d’estiu de forma anticipada.

Des del Grup PSOE consideram alarmant observar com nombrosos residents que depenen del transport públic per acudir als seus llocs de treball, així com treballadors que inicien la temporada i turistes, s’han vist abandonats a les parades, incapaços d’abordar els autobusos pel fet que aquests es trobaven completament plens. Una situació que s’ha vist encara més agreujada per l’arribada de turistes de l’Imserso.

Un servei de transport regular de transport de passatgers a la nostra illa al límit i col·lapsat només iniciar-se la temporada turística, que a més a més ha estat prorrogat recentment per Vicent Marí fins al 31 d’octubre del 2025.

És imperatiu que el Consell Insular d’Eivissa prengui mesures immediates per abordar aquesta situació i garantir un servei de transport públic eficient i fiable per a tots els residents i visitants de l’illa. És fonamental que s’implementin solucions a curt termini, com ara la renovació i l’ampliació de flotes i l’optimització dels horaris, així com l’adopció de mesures a llarg termini per millorar la infraestructura i la planificació del transport a l’illa.

Comments are closed