El PSOE denuncia la constant improvisació de Triguero amb la modificació dels canvis circulatoris de l’entrada de l’aparcament d’Es Pratet

El grup municipal socialista denuncia la constant improvisació de Triguero pel que fa a la mobilitat a la ciutat d’Eivissa i l’exemple més clar és que aquest mateix matí estan tornant a modificar els canvis realitzats fa unes setmanes per l’Ajuntament d’Eivissa en la suposada ‘reordenació’ del carrer Joan Castelló Guasch.

L’Ajuntament d’Eivissa va actuar canviant l’entrada a l’aparcament d’es Pratet, des de l’avinguda de Santa Eulària, deixant un carril únic d’entrada on els vehicles per accedir-hi des del Port, havien de fer maniobres aturant-se enmig de la via, obstaculitzant la circulació i travessant el carril d’entrada al Port d’Eivissa.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament expressava, amb l’habitual propaganda que utilitza, una suposada millora dels accessos demanada pel veïnat, però, una vegada més, els experiments de Triguero són un desastre, perquè l’únic que han provocat durant aquestes setmanes amb els canvis són embussos en la principal entrada a la ciutat, en les dues direccions, i una inseguretat en la circulació per als usuaris d’aquesta via.
Avui matí, hem pogut comprovar com els operaris tornen a fresar i pintar el carrer per tornar a modificar l’accés a l’aparcament.

Triguero, el seu equip, i el Partit Popular sotmeten a un ‘constant experiment a la ciutadania amb les seves suposades millores i l’únic que fan és provocar inseguretat, desconcert entre els comerços i veïnat de la zona que veuen com, tan sols unes setmanes després, el canvi realitzat a aquest carrer no funciona. A més, les despeses ocasionades per la irresponsabilitat de les seves constants improvisacions, les paga tota la ciutadania amb els seus impostos.
Des del PSOE reclamem a Triguero que no faci més experiments i que planifiqui de manera correcta les intervencions a la via pública.

Un altre canvi realitzat al carrer de Bartomeu Vicent Ramon en la sortida a l’avinguda d’Ignasi Wallis és també un desastre per als usuaris. Els vehicles que s’incorporen a aquesta avinguda no tenen visibilitat per accedir-hi i poder vorer els vehicles que baixen del carrer Joan Xicó, a causa del cartell de parada de taxis que l’Ajuntament d’Eivissa va instal·lar i a causa del fet que aquesta parada s’utilitza també per càrrega i descàrrega de camions, fet que provoca que els vehicles que s’incorporen a l’avinguda hagin de sortir amb el vehicle sense visibilitat.

La política de mobilitat del govern del PP és inexistent i la de manteniment de les vies circulatòries de la ciutat d’Eivissa és un desastre. Ens trobem amb directors de Policia Local que no saben de trànsit ni són capaços de millorar els carrers, vies de circulació en molt mal estat i els dos canvis de circulació.

Comments are closed