El PSOE denuncia la falta d’inversió de l’Ajuntament de Santa Eulària en el manteniment de les escoles i en la contractació de personal no docent

El grup municipal socialista de Santa Eulària des Riu lamenta que, una vegada més, arrenqui un nou curs sense que els col·legis del municipi disposin de personal no docent
necessari per atendre necessitats bàsiques, com són serveis de porteria o neteja; tasques aquestes que han d’estar assumides pel mateix professorat del centre.

Segons denuncia el portaveu del grup municipal Socialista, Vicent Torres ‘Benet’, “les escoles de Santa Eulària no disposen de personal no docent a tots els centres del municipi per dur a termes tasques necessaris com són les d’obrir i tancar les escoles o les tasques pròpies de manteniment que són molt necessaris i diàries.

‘Benet’ també denuncia una mancança important de personal de neteja que fa que els col·legis no estiguin amb les condicions adequades i que suposa una càrrega excessiva de treball pel poc personal de neteja existent.

Així mateix, recorda que des del grup municipal Socialista es va sotmetre a aprovació del Plenari fa uns anys una proposta per dotar a tots els col·legis del municipi de bidells, personal aquest que alliberaria al personal docent de fer segons quin tipus de tasques que no els hi correspon. Aquesta proposta va estar rebutjada per l’equip de govern d’aquell moment liderat per l’aleshores alcalde Vicent Marí. Aquesta situació continua igual i l’actual equip de govern liderat per Carmen Ferrer, segueix sense dotar als col·legis d’aquest personal molt necessari i que contribuiria a què les nostres escoles funcionin sense una càrrega extra de feina pel personal docent.

Alguns col·legis comptaran ara amb personal administratiu compartit entre més d’un col·legi,
personal que és clarament insuficient pel nombre d’alumnes amb els quals compten els col·legis del municipi.

Els socialistes reclamen més inversions per part del govern municipal de Carmen Ferrer en manteniment dels col·legis del municipi i que es dotin de suficient personal per atendre les necessitats de manteniment i neteja que els centres demanen i necessiten.

Comments are closed