El PSOE denuncia la perillositat del quiosc esfondrat a s’Aigua Blanca i exigeix a l’Ajuntament de Santa Eulària que actuï per restituir la platja al seu estat natural

El grup municipal Socialista denuncia la perillositat per als banyistes per l’esfondrament del quiosc de s’Aigua Blanca (Sant Carles de Peralta). Les parets que subjecten la terrassa han caigut i han quedat penjant damunt la platja, provocant una situació de perill i de molt mala imatge en una de les úniques platges sense urbanitzar que queden a litoral de Santa Eulària.

El portaveu del PSOE, Vicent Torres ‘Benet’, exigeix a l’Ajuntament de Santa Eulària “que actuï de manera immediata, per evitar que algú es pugui fer mal amb aquelles runes”. A més, ‘Benet’ denuncia “la mala imatge turística que l’ajuntament dóna del nostre municipi, no actuant per retirar aquelles runes”.

Segons ‘Benet’, l’ajuntament hauria de pensar en la “restitució de la platja al seu estat natural, eliminant per complet la construcció de formigó”, “realitzant les actuacions i inversions que siguin necessàries per recuperar complement un dels espais naturals més emblemàtics del nostre litoral”.

Com recorda ‘Benet’, a s’Aigua Blanca ja hi ha hagut altres episodis de despreniments de pedres, lamentablement amb persones ferides. A aquest problema s’hi suma ara l’estat de runa en què ha quedat bona part de l’antic quiosc de la platja.

Comments are closed