El PSOE denuncia “l’amenaça clara” de reobertura del port de Sant Antoni”, davant “l’ambigüitat de Vicent Marí i Marcos Serra”

El PSOE ha denunciat avui l’“ambigüitat” de Vicent Marí i Marcos Serra respecte a l’“amenaça clara” de la reobertura del port de Sant Antoni. El secretari general socialista i portaveu al Consell, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, i el portaveu municipal a Sant Antoni, Antonio Lorenzo, han fet aquestes declaracions al passeig de ses Fonts, on aquest matí han fet campanya electoral acompanyats d’altres representants socialistes. ‘Agustinet’ ha advertit de “l’amenaça clara, amb un Partit Popular, que no s’ha definit com a partit polític sobre aquesta reobertura del port, i que manté aquesta ambigüitat que ja no té ningú”. 

“Tots els empresaris, tots els comerciants, tots els vesins, totes les entitats s’han manifestat a favor de mantenir l’actual estructura. El fet que ara segueixin parlant de preparar el port per aquesta activitat ens torna a posar en guàrdia davant d’això”. 

“No és possible que ara mateix es torni a obrir el port de Sant Antoni, si volem limitar el creixement, controlar l’entrada de vehicles, de controlar moltes coses dels impactes del turisme. “L’obertura del port de Santa Antònia és contradictòria”.

Antonio Lorenzo ha coincidit a remarcar que “la immensa majoria de la societat opina que l’arribada de grans ferris al municipi no beneficia Sant Antoni i així ho han demostrat les opinions d’associacions vesinals, sector empresarial, hoteler, associacions ecologistes, els grups de l’oposició”. És el Partit Popular que no té una decisió presa i, per tant, la meva pregunta és, a qui intenta beneficiar amb la reobertura d’aquest port que coneixem?” 

“Jo em pregunt, quin paper té l’alcalde de Sant Antoni respecte a aquesta decisió, que a més és una persona que és al consell d’administració de Ports IB?”. 

El portaveu socialista a Sant Antoni ha exigit “que defensin els interessos generals del nostre municipi, que beneficien la majoria, i no prendre decisions unilaterals que només beneficien uns quants. I a més a més, pensam que s’estan quedant tots sols davant d’aquesta decisió de reobrir el port de Sant Antoni a grans bucs”.

Comments are closed