El PSOE denuncia “l’engany planificat” de Vicent Marí de presentar com a “nous” els sis autobusos comprats de segona mà a l’Ajuntament de Madrid

El grup PSOE ha denunciat “l’engany planificat” de Vicent Marí de presentar com a “nous” els sis autobusos comprats de segona mà a l’Ajuntament de Madrid. En el ple celebrat aquest matí, els grups PP i Cs del Consell Insular han votat en contra de la moció de reprovació del PSOE, que proposava manifestar “el més enèrgic rebuig a l’actuació realitzada pel Sr. Vicent Marí president d’aquesta institució i el Sr. Javier Torres vicepresident del Consell Insular i conseller de Transports per l’intent d’enganyar l’opinió pública en la presentació d’autobusos realitzada el passat 10 de febrer”. També proposava manifestar la “decepció per l’incompliment per part de l’equip de govern del compromís de posar en marxa les noves concessions de transport públic en l’actual legislatura”.

El conseller socialista Víctor Torres ha qualificat de “vergonyós” que l’equip del Consell Insular manifestàs que la presentació dels autobusos va ser un “error de comunicació”. “Els fets demostren molt clarament que no va haver-hi cap malentès, però sí un intent d’enganyar, perfectament planificat, amb l’objectiu més que evident d’intentar traslladar a la ciutadania, pocs mesos abans de les eleccions, un missatge d’assoliment d’èxit de gestió en transport públic”.

Segons el conseller del PSOE, Vicent Marí ens tracta com “ciutadans de segona”, “presentant autobusos ‘nous’ que arriben a la nostra illa matriculats en 2016 amb gairebé 300.000 quilòmetres i que s’han adquirit en una subhasta per lots perquè van ser rebutjats per l’Empresa Municipal de Transports de Madrid en el seu pla de reduir la contaminació”.

Víctor Torres han manifestat el desig del PSOE que la ciutadania “prengui bona nota i que en les properes eleccions hagi un canvi en aquest Consell Insular d’Eivissa per a assegurar que els ciutadans d’Eivissa no siguin discriminats i que rebin el transport públic de qualitat i seguretat que es mereixen”.

Comments are closed