El PSOE denuncia l’estat d’abandonament de les instal·lacions esportives i del nou edifici polivalent de Santa Gertrudis

El grup municipal Socialista de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu denuncia l’estat d’abandonament de les instal·lacions esportives i, molt en particular, les condicions en què es troba el nou edifici polivalent de Santa Gertrudis, que ha costat 2,3 milions d’euros. El vial d’accés, al costat de les instal·lacions esportives, presenta un estat deplorable, mentre que el nou edifici, que ja es troba en ús, està totalment deixat, amb l’ascensor nou encara sense funcionar i alguns dels espais de l’edifici fent-se servir de magatzem. Fins i tot s’hi poden trobar unes caixes de vi apilades al costat dels vestidors dels boixos.

Així ho ha denunciat el portaveu del PSOE a Santa Eulària, Vicent Torres ‘Benet’, qui lamenta la “deixadesa” de l’equip de govern de l’ajuntament: “Són unes instal·lacions polivalents i vestidors acabats de fer, que han costat molts de sous, i l’ajuntament no està fent una gestió adequada d’un espai nou que, des de fa molt de temps, s’esperava poder comptar amb ell”. ‘Benet’ considera “una vergonya” la “falta d’interès de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, a tenir les instal·lacions municipals de Santa Gertrudis com mereix el poble”.

També critica que “el nou edifici s’ha obert sense tenir-ho tot acabat, com és l’ascensor, que encara no s’ha posat en marxa”. Tampoc està en funcionament la instal·lació de bar a la segona planta i segueix trobant-se en un estat precari, precisament, el vial que dóna accés al nou edifici. “Realment, un despropòsit que posa de manifest la incapacitat de gestió que té aquest equip de govern”, denuncia Vicent ‘Benet’.

El portaveu del PSOE exigeix a l’alcaldessa de Santa Eulària que “posi a punt les instal·lacions del nou edifici polivalent i tot el seu entorn, com mereixen els vesins i les vesines de Santa Gertrudis”.

Comments are closed