El PSOE denuncia l’estat d’abandonament de les vies de circulació de la ciutat d’Eivissa

El PSOE ha denunciat avui el lamentable estat d’abandonament en què es troben les vies de circulació de la ciutat d’Eivissa per manca de manteniment.

L’abandonament del Pla d’Asfaltats per part del PP de Triguero, la manca de previsió i la poca capacitat per a gestionar les vies públiques per part de la regidora, Blanca Hernández, ha provocat que en el darrer any no s’hagi produït cap acció de manteniment de les vies de la ciutat, fet que ha provocat el mal estat en què es troben.
La deixadesa és tanta que ens trobem en plena temporada turística, moment en què s’incrementa la pressió de la circulació de vehicles, donant una imatge deplorable de la ciutat amb els principals accessos plens de clots, fet suposa també una inseguretat viària per als usuaris de les vies de la ciutat.

El Pla d’asfaltatges de la ciutat d’Eivissa, iniciat pels socialistes en les darreres legislatures, tenia l’objectiu de millorar i mantenir en bon estat els carrers de la ciutat de forma constant. Es tenien catalogats els carrers, planificades les actuacions, que s’executaven durant l’hivern, per tal de deixar-les segures, amb bona accessibilitat, evitant el risc d’accidents i amb bona imatge.

El correcte manteniment de les vies de circulació també redueix els costos associats a la reparació de les vies, donat que s’actua a temps i s’evita invertir més pressupost a causa de les majors reparacions que s’han d’abordar quan no es mantenen en bon estat.

Alguns exemples de vies de circulació que es troben en molt mal estat tenen a veure amb els principals accessos a la ciutat, punts de la xarxa viària que estan sotmesos a major pressió circulatòria, com són el carrer de Corona; l’avinguda de Santa Eulària, principal accés a la ciutat que es troba amb una forta manca de manteniment; avinguda 8 d’agost, en plena zona turística, carrer de Rafel Zornoza; Via Púnica i carrer Aragó entre d’altres.

Comments are closed