El PSOE denuncia l’ús de recursos públics en el míting del PP al Recinte Firal, ja que va aprofitar l’escenari i tota la infraestructura de l’acte de Medalles d’Or del Consell Insular

A més a més, el candidat del PSOE al Consell Insular alerta que “la legalització de cases incrementaria l’oferta d’habitatges que es destinen a lloguer turístic il·legal, i el camp d’Eivissa no pot suportar més pressió”.

El PP va aprofitar per al seu míting la infraestructura de l’acte de Medalles d’Or del Consell Insular.

El PSOE exigeix al Partit Popular que mostri totes les factures del que va costar el seu míting d’ahir al Recinte Firal, ja que va aprofitar l’escenari i tota la infraestructura de l’acte institucional del dia abans d’entrega d’Honors i Distincions del Consell Insular. El PSOE tem que el PP es va estalviar el cost del muntatge, perquè ja estava fet, el que suposaria una inacceptable utilització de recursos públics del Consell Insular per muntar un míting electoral. És evident que el Consell Insular va coordinar amb el PP la utilització del Recinte Firal per a les medalles i l’endemà per al míting de Vicent Marí. 

El PSOE reclama a Vicent Marí que doni públiques explicacions de tot el que va costar el míting del PP i si varen estalviar-se costos gràcies a coordinar-ho amb l’acte institucional celebrat el dia abans.

Comments are closed