El PSOE denuncia que amb Marcos Serra la brutícia i el descontrol desborden els carrers de Sant Antoni.

El grup socialista a l’Ajuntament de Sant Antoni ha denunciat que la brutícia desborda els carrers del municipi a causa de la manca de neteja i de l’existència d’un turisme d’excessos avalat per l’alcalde, Marcos Serra.

El portaveu dels socialistes, Simón Planells, assegura que “els carrers del poble estan més bruts que mai, hi ha vomitades petrificades, i l’olor de pixat perfuma els principals carrers d’oci de Sant Antoni”. Segons Planells: “Marcos Serra ha perdut l’oportunitat de consolidar el canvi de model turístic iniciat pels socialistes la legislatura passada: el descontrol ha tornat”.

Planells lamenta que “Marcos Serra amb la mà esquerra intenta canviar la imatge del municipi, pagant campanyes publicitàries, mentre, amb la mà dreta, permet el turisme d’excessos i el descontrol”.

Cal recordar, afirmen els socialistes que, malgrat les modificacions i augments pressupostaris de la contracta, no hi ha cap millora ni a la zona centre del municipi ni als pobles. Un fenomen que han pogut constatar, també, després d’haver-se reunit amb les associacions de veïns de Sant Rafel i Ses Paisses. Per tant: “la manca de neteja és una cosa que es dóna per tot el municipi”, segons el portaveu.

Els socialistes exigeixen a l’alcalde que posi ordre al departament de neteja que dirigeix ​​la seva companya del Partit Popular, Neus Mateu, ja que “la falta de neteja, les escombraries i el desordre són els protagonistes principals de la seva permissivitat al municipi”, assegura portaveu.

Comments are closed