El PSOE denuncia que la falta de manteniment de la rampa d’accés a la platja de Santa Eulària provoca lesions i caigudes entre els banyistes

El grup PSOE de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu vol denunciar públicament la falta de manteniment de la rampa d’accés a la platja de Santa Eulària. El mal estat de la passarel·la està provocant caigudes i talls als peus entre les persones que acudeixen a la platja, ja que els caragols que subjecten les taules estan en molt males condicions i sobresurten, segons han alertat diversos vesins al grup Socialista (vegeu imatges adjuntes).

El servei de socorrisme de la platja de Santa Eulària es va iniciar el dia 1 de juny. Aquest any però, les instal·lacions d’accés a les platges, com rampes per a persones amb mobilitat reduïda, no han rebut el manteniment i posada a punt d’altres temporades, a pesar que han tengut més temps que els anys anteriors a causa de la Covid-19.

El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, critica “una nova mostra de deixadesa d’aquest ajuntament en el manteniment dels espais públics”. ‘Benet’ afirma que “especialment en l’actual moment de dificultats per la crisi de la Covid-19, l’equip de Carmen Ferrer hauria de fer un esforç en tenir el municipi i les platges en perfecte estat de revista”.

El grup PSOE exigeix “una urgent reparació i posada a punt dels elements de la platja de Santa Eulària i que es revisi l’estat de la resta d’instal·lacions del litoral del municipi”.

El grup PSOE recorda que des que vàrem entrar a la fase 2 del desconfinament el dia 25 de maig els vesins ha pogut accedir a la platja, amb les restriccions d’aforament establertes. “Al principi era poca gent la que s’hi atracava, però ara cada vegada hi va més persones, i esperam que aviat s’hi vegin molts de turistes. No podem permetre que els nostres visitants es facin mal per instal·lacions en mal estat de manteniment i que s’enduguin una molt mala imatge de Santa Eulària”, ha advertit ‘Benet’.

Comments are closed