El PSOE denuncia que l’Ajuntament de Santa Eulària ha deixat molts d’infants sense plaça a les escoles d’estiu, provocant la indignació de les famílies afectades

El grup municipal Socialista denuncia que l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha deixat molts d’infants sense plaça a les escoles d’estiu, el que ha provocat la indignació de les famílies afectades. El passat dia 10 de maig es va obrir el termini d’inscripció a les escoles d’estiu, termini que acabava el passat dia 17. El mateix ajuntament va anunciar que no hi havia límit de places i que l’únic requisit era que els infants interessats havien d’estar escolaritzats a alguna de les escoles públiques del municipi. Una vegada ha acabat el termini d’inscripció, ha resultat que un important nombre de sol·licitants s’han quedat sense plaça, la qual cosa ha posat nerviosos a tots aquells pares i mares que confiaven a poder tenir aquesta plaça a efectes de conciliació de la vida laboral i familiar.

El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, exigeix a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, “que doni explicacions a la ciutadania pel caos provocat en aquest termini d’inscripcions i que es posi a treballar per oferir unes escoles d’estiu al municipi a l’altura de les necessitats de la ciutadania”.

La resposta de l’ajuntament ha estat que busquen més monitors, unes manifestacions que ‘Benet’ lamenta, ja que “posa de manifest la incapacitat d’aquest equip de govern per gestionar”. “Un servei tan necessari com és el de les escoles d’estiu no es pot improvisar, ni anar a ‘salto de mata’, estam parlant de donar atenció a infants, i les persones que s’han de destinar a aquesta funció han de reunir una sèrie de requisits i disposar d’unes determinades qualitats”.

Des del Grup Municipal Socialista ja s’ha qüestionat en reiterades ocasions el model d’escola d’estiu que ofereix l’Ajuntament de Santa Eulària, que “externalitza la seva gestió i que va molt enfocat a una escola d’estiu més de caràcter esportiu, quan hi ha infants que no es troben tan a gust amb aquest model”. Segons ‘Benet’, seria més preferible oferir més varietat d’activitats, tenint en compte que és un municipi amb un nombre molt important de menors amb necessitat d’aquest servei.

Comments are closed