El PSOE denuncia que Triguero menteix ja que la finalització de les obres del carrer de Pere Francés s’endarrereix fins a finals de juliol

El grup municipal del PSOE denuncia que la finalització de les obres de remodelació del carrer de Pere Francès patiran un retard d’almenys un mes, una mentida més de Triguero i el seu govern.

Per als socialistes, la modificació dels terminis duta a terme per Triguero i el PP a l’Ajuntament d’Eivissa, dividint l’obra en cinc fases tal com van anunciar al mes de setembre, ha estat una decisió nefasta pel petit comerç del carrer, pel veïnat, i els establiments hotelers de la zona, que han vist com s’ha condemnat al barri a més mesos d’obres dels inicialment previstos.

Per tant, l’Ajuntament d’Eivissa i Triguero menteixen a la ciutadania i no comuniquen vertaderament com es troben els terminis de l’obra. S’omplen la boca de dir que van sobre els terminis previstos, la qual cosa és mentida, i poc diuen del fet que, per decret, acaben d’autoritzar un mes més d’obres a aquest carrer.

Davant de les mentides de Triguero, fets i realitats: el decret d’alcaldia, recentment signat, atorga l’ampliació de 25 dies respecte de la data de finalització d’obra que estava prevsita pel 2 de juliol, és a dir, que les obres continuaran fins al dia 27 de juliol com a mínim.

Des del PSOE s’entén que, si és necessari per qüestions tècniques, ampliar el termini d’una obra, s’ha de fer. ‘El que no pot fer Triguero és manipular a la ciutadania informant del que a ell li agrada o li va bé. El que no ha de fer Triguero és instal·lar les seves mentides com a estratègia política, tergiversar la informació. No és ètic ni s’ho mereix la ciutadania’.

D’altra banda, el fet que el PP de Triguero a l’Ajuntament d’Eivissa no hagi aprovat la línia de subvencions pels comerços del carrer de Pere Francès, que el PSOE va proposar en el darrer ple, ha significat un motiu de decepció per part del sector comercial donat que són ja molts de mesos els que es troba el carrer pràcticament tancat fet que ha provocat greus davallades en els ingressos.

Comments are closed