El PSOE denuncia que Vicent Marí ha tornat a mentir a la ciutadania, ajornant fins després de les eleccions la seua declaració com a imputat per corrupció

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) denuncia que Vicent Marí ha tornat a mentir a la ciutadania, ajornant fins després de les eleccions la seua declaració com a imputat per corrupció davant del jutge, quan havia dit que volia comparèixer “quan abans” i que ho havia sol·licitat “fins a set vegades”.

La FSE-PSOE reitera la profunda preocupació per la gravetat de les imputacions, (prevaricació, tràfic d’influències i coaccions a una alta funcionària) i critica que Vicent Marí i el Partit Popular estiguin intentant ocultar el cas, no volent donar explicacions davant de la justícia i del conjunt de la ciutadania.

Des del PSOE volem remarcar que l’interès general de les institucions públiques, la transparència i l’honestedat ha d’estar sempre per damunt dels interessos particulars i partidistes que pugui tenir Vicent Marí i el seu partit a pocs mesos de les eleccions. Mentir a la ciutadania, dient que tenia pressa per declarar, per després sol·licitar l’ajornament de la seua compareixença com a imputat, demostra una manera d’actuar impròpia del que hem d’esperar d’un servidor públic.

Es tracta d’un nou engany a la ciutadania per part de Vicent Marí, que també ha posat al Consell Insular al servei dels seus interessos particulars, com ha estat la decisió de no personar la institució en la causa com a possible perjudicada.

Comments are closed