El PSOE es compromet a construir habitatge social per a joves i famílies a Sant Joan

El PSOE s’ha compromès a construir habitatge social per a joves i famílies al municipi de Sant Joan de Labritja: “Les persones majors, les famílies treballadores i els joves de Sant Joan són les prioritats” del programa electoral del PSOE, ha anunciat el candidat a l’alcaldia, Pep Torres ‘Peret,’ durant l’acte de presentació de la llista que l’acompanya. Una llista que, tal com ha assenyalat ‘Peret’, és transversal i està formada “per joves i persones de més edat” i que té l’objectiu “de donar resposta als problemes del municipi, que són molts”.

Les persones que acompanyen en Pep Torres ‘Peret’ són: Carmen Roig Torres, Francisco Moreno González, María Marí Torres, Javier Marí Casanova, Sonia Planells Ramón, Carlos Martínez Ribas, Carmen Cuadra García, Antonio Ortiz Moreno, Masa Sumbundu Subundu, Maria Estela Ribas Roig, Antonio Tur Torres i Vicente Tur Torres. Com a suplents, Mara Torres Torres, Antonio Roig Torres i Antonio Guasch Escandell

Al seu discurs, ‘Peret’ ha assenyalat que la dreta governa el municipi “des de fa massa temps”, la qual cosa provoca un seguit de “vicis en la gestió que ha arribat el moment de sanejar, amb la vostra ajuda”.

“Volem impulsar propostes perquè les famílies puguin tenir un futur millor, com ara un menjador escolar unificat per tots els centres escolars del municipi. També s’ha de millorar l’atenció domiciliària, aprovar una cartera de serveis socials i crear una fundació d’associacions”, ha destacat ‘Peret’.

“Els joves també necessiten el nostre suport: amb cursos de formació per a l’ocupació”. I una mesura molt important i, compartida amb el Govern de na Francina, és l’Educació gratuïta de 0 a 3 anys. El PSOE es compromet “amb mesures per la millora de la vida de les persones, amb mesures importants per vosaltres, mesures que hem recollit després d’escoltar-vos i no asseguts a la cadireta”.

‘Peret’ també ha recordat que és imprescindible la revisió de les Normes Subsidiàries perquè no haver de pagar indemnitzacions importants, “ja s’han hagut de revisar les de Portinatx per culpa de la mala planificació del senyor alcalde, Toni Carraca”.

Pel que fa al medi ambient, l’aigua ha d’estat un dels factors de control i reutilitzar-la ha d’estar una prioritat. El programa socialista contempla la creació d’una comunitat de regants i municipalitzar les xarxes que falten. “La pròxima legislatura tendrem una depuradora nova a Portinatx”, ha declarat.

Segons ha explicat, el programa del PSOE de Sant Joan recull la necessitat de soterrar esteses elèctriques i gestionar la massa forestal amb la doble finalitat d’evitar incendis i generar activitat econòmica. ‘Peret’, també ha fet referència a les energies renovables, les quals s’han d’anar incorporant progressivament.

Quant a la mobilitat, ‘Peret’ ha defensat que “hem de treure el trànsit del centre urbà de Sant Joan” i la necessitat d’ordenar el creixement urbanístic i fer un nou carrer a Sant Miquel”.

La cultura i l’artesania són també eixos del programa electoral de PSOE de Sant Joan. “Hi ha molta gent al nostre municipi que es dedica a l’artesania, crear els canals per millorar la seva producció i comercialització és una prioritat”. “Les persones de totes les edats de Sant Joan i el nostre medi ambient són la nostra riquesa. Només amb polítiques que afavoreixin el seu desenvolupament i la seva protecció pot créixer el nostre municipi com es mereix. Com un dels municipis més verges, compromesos i solidaris d’aquesta illa. Sant Joan ha de fer bandera de les seves fortaleses que no són altres que vosaltres, les persones que viviu aquí i el nostre territori, un dels més polits del món”.

Francina Armengol

Durant la seua intervenció, Francina Armengol ha dit que “si hi ha un govern socialista al Govern Balear i un alcalde socialista a Sant Joan es farà habitatge de protecció oficial a Sant Joan”. Armengol s’ha compromès també a ajudar a cada municipi a desenvolupar les seves estratègies perquè les persones visquin millor i s’ha mostrat segura que “si hi ha una persona capaç de treballar per les persones del seu municipi, és en ‘Peret'”.

Vicent Torres

El president del Consell d’Eivissa i candidat a la reelecció, Vicent Torres, ha explicat que la nova depuradora de Portinatx serà una realitat gràcies “a un govern socialista, amb na Francina Armengol, que ha posat l’Impost de Turisme Sostenible, i gràcies també a un Consell Insular socialista, que ajuda als ajuntaments, i a una persona, en Pep ‘Peret’, que ha estat quatre anys espitjant fort per aconseguir la depuradora per Portinatx”. Perquè “si una cosa té en ‘Peret’, és que treballa per a tota a la gent del poble”.

Leave a Reply