El PSOE es mostra molt satisfet que l’Ajuntament d’Eivissa celebri la tercera edició del Festival de la Dona

El PSOE es mostra molt satisfet per la continuació del Festival de la Dona, un festival de música interpretada per grups i solistes dones, i emmarcat dins del programa d’actes del 8M que acaba de fer públic l’Ajuntament d’Eivissa i que enguany celebra la seva tercera edició i no la primera tal i com han afirmat des de l’Ajuntament d’Eivissa.

La satisfacció seria màxima si no fos per l’errada intencionada en afirmar, tant al programa com a les xarxes socials i la nota de premsa i presentació que ahir realitzaren la regidora d’Igualtat, Sara Barbado, i la regidora de Cultura, Carmen Dominguez, del fet que es tracta de la primera edició d’aquest festival.

La intenció de l’equip de govern, encapçalat pel Sr. Triguero, era donar a conèixer una iniciativa, que fa tres anys que es celebra, emmascarant aquesta ‘suposada’ primera edició en un canvi de títol.

Durant les dues primeres edicions, als anys 2022 i 2023, aquest festival s’ha anomenat Festival de la Dona. En la programació de les activitats d’enguany han decidit donar-li la volta al títol i anomenar-lo ‘Dona Festival’ amb l’únic objectiu de poder dir que era el primer any que se celebrava però en definitiva essent el mateix concepte, una jornada musical interpretada per dones.

‘Aquest trilerisme lingüístic seria fins i tot graciós si no fos perquè el que demostra el Sr. Triguero i el seu equip, és una obsessió per invisibilitzar qualsevol acció que hagi posat en marxa l’equip del PSOE en les anteriors legislatures. És, sense dubte ridícul que tan sols canviant d’ordre de les paraules del títol, considerin que és la primera edició del Festival’.

Des del PSOE recordam a la ciutadania que la primera edició del Festival de la Dona, emmarcat en els actes del programa del 8M, la va posar en marxa la regidora socialista, Montse Garcia, i va tenir lloc l’any 2022 a la plaça d’Antoni Albert i Nieto amb les actuacions dels grups Pvssydònia, Rocking sister & brothers i Ladilla Rusa.
El 2023 la segona edició del Festival de la Dona, va comptar amb els concerts dels grups Las Migas i Delaporte.

Enguany en el suposat ‘I Dona Festival’ es preveu l’actuació de quatre dj’s eivissenques al mateix lloc de la ciutat on s’han celebrat les dues primeres edicions d’aquest festival, a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

Des del PSOE mostrem la nostra preocupació davant de la intolerància i les mentides del PP a l’Ajuntament d’Eivissa, encapçalat pel Sr. Triguero, i més en tractar-se especialment dels actes reivindicatius del 8M.

Comments are closed