El PSOE exigeix a Carmen Ferrer que enviï a Fiscalia tots els contractes de l’etapa de Vicent Marí com a alcalde de Santa Eulària relacionats amb el cas de “La vida islados”

Davant les escandaloses manifestacions de l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, reconeixent públicament contractes irregulars de l’ajuntament relacionats amb el cas “La Vida Islados”, el PSOE li exigeix que immediatament enviï a Fiscalia tota la documentació de l’etapa de Vicent Marí com a alcalde.

Des de la Federació Socialista d’Eivissa volem manifestar la nostra profunda preocupació pel cas que investiga Fiscalia, ja que pot anar més enllà de la contractació d’un vídeo per 250.000 euros. Es tractaria, per tant, d’uns fets que podrien no ser aïllats, sinó que podrien estar relacionats amb pràctiques que es remuntarien a l’etapa de Vicent Marí com a alcalde de Santa Eulària.

Davant de la gravetat de la situació, també demanam al Partit Popular i al seu president a Eivissa, José Vicent Marí Bosó, que doni una resposta clara i contundent, exigint a Vicent Marí i Carmen Ferrer que donin totes les explicacions, que aturin els contractes presumptament il·legals i que posin a disposició de la Fiscalia tota la documentació en relació amb aquesta investigació per presumpta corrupció.

Una vegada més, des de la Federació Socialista d’Eivissa volem defensar públicament la feina de l’Oficina de prevenció i lluita contra la corrupció davant dels atacs del Partit Popular. Ara entenem perquè el PP vol la seua dissolució: per evitar que s’investiguin les institucions on governa el Partit Popular i que s’eliminin controls contra la corrupció, els quals, com s’està veient, continuen sent molt necessaris.

Finalment, des de la Federació Socialista d’Eivissa volem destacar públicament la feina dels nostres grups polítics al Consell Insular i a l’Ajuntament de Santa Eulària, amb els seus portaveus Vicent Torres Guasch i Vicent Torres ‘Benet’ al capdavant, els quals venen denunciant públicament des de fa molt temps les pràctiques clientelars de Vicent Marí, primer com a alcalde, i ara com a president del Consell d’Eivissa.

Comments are closed