El PSOE exigeix a Carmen Ferrer que garanteixi una alternativa habitacional a les persones vulnerables que seran expulsades de l’assentament de Can Negre

El PSOE de Santa Eulària exigeix a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, que garanteixi una alternativa habitacional a les persones que seran expulsades de l’assentament de Can Negre. A pesar la inquietud, la gravetat de la situació i la vulnerabilitat d’aquestes persones, l’ajuntament no ha volgut explicar quines mesures socials prendrà després del desallotjament, previst per al pròxim 10 de juliol. Degut al complicat moment que patim a l’illa d’Eivissa i en concret a Santa Eulària, amb els preus de venda i lloguer d’habitatges més car de tota Espanya, des del PSOE defensam que l’ajuntament ha de garantir una atenció a totes aquestes persones.

El grup municipal Socialista va preguntar ahir en el Ple de Santa Eulària per la inspecció que va realitzar a l’assentament després que un Jutjat els hi donés permís per entrar-hi, ja que la negativa d’un dels propietaris havia impedit fins al moment que empleats municipals comprovassin en quines condicions vivien les famílies i menors que allà resideixen.

El portaveu del grup socialista, Alan Ripoll, va insistir a preguntar què passaria amb aquestes famílies vulnerables. Per a sorpresa del portaveu socialista, no va ser ni l’alcaldessa, Carmen Ferrer, ni la regidora de Benestar Social, Antonia Picó, les que van donar resposta a aquest assumpte, sinó que van optar per amagar-se darrer la regidora d’Urbanisme, María Cristina Tur. La resposta de la regidora d’Urbanisme es va limitar a dir que se’ls trauria d’allà amb “les millors garanties”, sense que quedàs clar què volia dir això.

Davant d’aquestes incerteses i la gravetat de la situació, el grup municipal Socialista exigeix a l’alcaldessa que garanteix a les famílies amb menors i a totes les persones vulnerables de l’assentament de Can Negre una alternativa habitacional que eviti que aquestes persones quedin tirades al carrer.

Comments are closed