El PSOE exigeix a l’Ajuntament de Santa Eulària que eviti el tancament del mercat hippy de Punta Arabí, parlant amb la propietat o buscant una localització alternativa

El grup municipal PSOE de Santa Eulària des Riu exigeix a l’ajuntament que eviti el tancament del mercat hippy de Punta Arabí, el qual ha anunciat que ja no obrirà la setmana que ve, a pesar que el seu compromís era mantenir-lo fins al 27 d’octubre. El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, lamenta “la falta d’interès” i “despreocupació” de l’alcaldessa, Carmen Ferrer, en un assumpte “de molta gravetat per a centenars de treballadors les seues famílies”.

El PSOE considera que l’ajuntament “s’hi hauria d’implicar directament, parlant amb la propietat del mercat per mantenir l’activitat fins a finals d’octubre”, com estava previst, “o buscant ràpidament una localització alternativa a la mateixa zona des Canar”.

Tot i ser una activitat privada, “l’Ajuntament de Santa Eulària ha de vetllar pels interessos econòmics i laborals dels artesans i treballadors de la zona i del nostre municipi”, per tant, “ha de donar una passa ràpida, per intervenir o donar una solució alternativa de forma immediata”.

Segons ‘Benet’, el mercat de Punta Arabí “és una peça fonamental de l’activitat turística del municipi, no només per als artesans i treballadors, que queden en una situació precària, sinó també per a la resta de l’oferta turística de la zona des Canar”.

“El mercat hippy de Punta Arabí ha conformat la imatge i l’activitat econòmica de la zona els últims 40 anys. El seu tancament sobtat i anticipat provocarà un greuge sobrevingut per a l’economia des Canar, ja molt malmesa per les conseqüències de la pandèmia”, recorda ‘Benet’.

El portaveu del PSOE alerta que “treballadors, autònoms i empreses de temporada veuran reduïda la seva activitat i, quasi ben segur, veuran com es posen en perill els ingressos derivats de prestacions i ajudes que no tendran dret a percebre”.

“L’alcaldessa no es pot quedar parada mirant com 40 anys d’activitat comercial i turística de la zona des Canar desapareixen, “té l’obligació ètica, moral i social de donar una resposta ràpida, contundent i positiva que permeti que l’activitat continuï tot el temps possible”, ha dit ‘Benet’.
El PSOE demana “que es busquin solucions amb el consens de les forces polítiques i el vistiplau dels treballadors, artesans i empreses de la zona des Canar”.

Comments are closed