El PSOE exigeix a Vicent Marí explicacions pel col·lapse circulatori a les rondes de la ciutat d’Eivissa

El PSOE exigeix a Vicent Marí que doni explicacions pel col·lapse circulatori que pateixen des d’ahir les rondes de la ciutat d’Eivissa, a causa de la coincidència de les obres de connexió elèctrica a l’E-10 i l’asfaltatge de l’autovia de l’aeroport. La descoordinació del Consell Insular amb el Govern balear i la concessionària de l’autovia ha convertit les rondes en un “infern” circulatori per als conductors, sense que cap responsable de carreteres, començant pel conseller Mariano Juan, hagi sortit a donar a la cara.

Un exemple de la descoordinació és posar senyals, com ha fet el Consell, d’indicar l’E-10 com a via alternativa a l’aeroport, quan aquesta també té un carril tallat per les obres de la connexió elèctrica. El caos és total, per culpa de la falta de coordinació i una programació deficient de les obres, així com una total i absoluta falta d’informació a la ciutadania per part del Consell Insular, que com a responsable de la xarxa viària i que hauria d’haver dirigit la comunicació de les afectacions.

En tot cas, permetre coincidir unes obres amb les altres, i a damunt afectant les carreteres en hores punta de mobilitat, en comptes de buscar horaris amb menys afectació, és un error de planificació gravíssim per part del conseller Mariano Juan, qui hauria d’estar prenent mesures i disculpar-se davant de la ciutadania pel caos que ha provocat.

Des del PSOE també volem manifestar el nostre rebuig a les manifestacions del Partit Popular, que ha atribuït el col·lapse única i exclusivament a l’empresa concessionària de l’autovia de l’aeroport, com si el Consell Insular no tengués cap responsabilitat en la coordinació sobre actuacions que afecten a la xarxa viària. I més quan justament les retencions estan afectant trams de carretera que sí que són de la titularitat, com és el tram de l’E-20 que va del pont de Jesús fins a la boca del túnel de Can Sifre.

Comments are closed