El PSOE exigeix a Vicent Marí l’inici en 2020 de la reforma de l’E-10, ja que “és responsabilitat del Consell Insular”

El Grup PSOE del Consell Insular exigeix a Vicent Marí que iniciï en 2020 la reforma del primer cinturó d’Eivissa, la carretera E-10, una vegada estigui acabat el projecte que l’anterior govern progressista va deixar en fase de redacció. La reforma de les carreteres insulars és “responsabilitat i competència exclusiva del Consell”, de manera que intentar “colar” aquesta inversió a compte de la Llei de Capitalitat d’Eivissa “seria una estafa al conjunt de la ciutadania de l’illa i de la ciutat”, com ha dit el portaveu del PSOE i anterior president, Vicent Torres.

Segons Vicent Torres, “el PP s’ompli la boca reclamant al Govern Balear les inversions que corresponen a la Comunitat Autònoma, però després és incapaç d’executar les obres que són obligació del Consell Insular, com és la reforma de l’E-10”.

El portaveu socialista lamenta el “ridícul” que ha fet el conseller de Territori, Mariano Juan, intentant ficar l’E-10 a càrrec de la Llei de Capitalitat d’Eivissa: “Han demostrat que no tenen cap intenció a fer la reforma del primer cinturó, el Consell Insular ha abandonat el principal projecte de millora de la xarxa viària que s’ha de fer a la ciutat d’Eivissa”. Es tracta d’un projecte que “el PP mai ha volgut”, ha lamentat el portaveu del PSOE.

Reasfaltat del primer cinturó

A part de la futura reforma, Vicent Torres ha advertit que “si els tècnics consideren que el primer cinturó necessita un reasfaltat per raons de seguretat, com ha dit el conseller Mariano Juan, el que ha de fer el Consell és actuar en conseqüència i fer les obres necessàries. La seguretat i el manteniment de les carreteres és responsabilitat del Consell Insular”, ha insistit Vicent Torres.

Comments are closed