El PSOE exigeix a Vicent Marí que aparti Javier Torres de la gestió de la ITV

El grup del PSOE al Consell d’Eivissa exigeix a Vicent Marí que prengui mesures per evitar la situació caòtica que el conseller Javier Torres va provocar ahir a l’estació ITV, tancant-la sense avís previ. El grup Socialista considera que Vicent Marí hauria d’apartar Javier Torres de la gestió de la ITV, atesa la gravetat del que ha succeït i per la seua evident incapacitat de dirigir el servei. El PSOE valora que els treballadors de la ITV facin accions formatives, però aquestes s’han d’organitzar bé, minimitzant les incidències en el servei i avisant amb temps als possibles afectats, tot el contrari del que ha fet Javier Torres.

El grup Socialista considera especialment greu la situació tenint en compte que el conseller de Ciutadans es va comprometre a resoldre els problemes de la ITV. Recordem que Cs va dir en la legislatura anterior que “la pèssima gestió de la ITV suposava un gravíssim problema per a la ciutadania, per als professionals que utilitzen els seus vehicles i per a la seguretat viària” i que “un equip de govern està per solucionar els problemes dels ciutadans i no per crear-los”.

Si feim cas a les seues pròpies paraules, el conseller de CS, Javier Torres, ara mateix hauria d’estar assumint responsabilitats, perquè en comptes de solucionar problemes està creant-ne de nous, en una més que evident incapacitat de gestió.

En aquest sentit, el PSOE exigeix a Vicent Marí que no demori més la posada en marxa de les dos estacions mòbils de la ITV, un projecte que l’anterior executiu va deixar a punt de licitar i que el nou Consell Insular encara no ha estat capaç d’adjudicar.

El grup Socialista també demana al Consell Insular que treballi en un projecte de segona estació d’ITV a l’illa d’Eivissa, que serà possible gràcies a la Modificació del PTI aprovada per l’anterior govern progressista, per cert, amb el vot en contra del PP.

Comments are closed