El PSOE exigeix a Vicent Marí que aturi l’estratègia de promocionar les discoteques per allargar la temporada turística

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) considera un error la decisió del Partit Popular d’Eivissa de situar a les discoteques en el centre de la promoció turística. Des de la FSE-PSOE exigim a Vicent Marí, com a màxim responsable del Consell Insular i de la promoció de l’illa, que aturi l’estratègia del PP de promoure el sector de l’oci com a gran atractiu per allargar la temporada.

La FSE-PSOE lamenta les decisions que estan prenent Vicent Marí i alcaldes del PP, com ha fet Sant Antoni de Portmany, de donar protagonisme i promoure el sector de les discoteques. Ja es va veure a la passada Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), amb la celebració d’una festa multitudinària en una discoteca per promocionar Eivissa, i amb altres decisions com la retallada de la zonificació del decret d’excessos a Sant Antoni o la recent aprovació d’una ampliació d’horaris de discoteques en aquest municipi.

També hem vist amb preocupació com el Consell Insular anunciava l’arxivament d’un expedient a la principal plataforma de lloguers turístics irregulars i l’inici de negociacions amb aquesta, a pesar que les comercialitzadores de pisos turístics il·legals són les que més afavoreixen l’arribada de turistes de baixa qualitat i que provoquen els principals problemes de descontrol.

Des del PSOE lamentam que el PP d’Eivissa torni a fomentar el sector de l’oci com a pilar principal de la nostra indústria turística. La FSE-PSOE considera que aquesta estratègia és un error i exigim a Vicent Marí que l’aturi immediatament, ja que tira per enterra la feina que es venia fent en els últims anys per aconseguir un model turístic menys estacional, més respectuós, més sostenible i que tengui en el paisatge, el patrimoni, la cultura, els esports o la gastronomia els principals elements d’atracció de la nostra illa.

Leave a Reply