El PSOE exigeix a Vicent Marí que el Consell Insular controli el compliment dels 30 minuts de precontractació en el servei dels VTC

El PSOE exigeix a Vicent Marí que el Consell d’Eivissa, com a administració responsable de les competències d’inspecció i sanció en transport per carretera, controli el compliment dels 30 minuts de precontractació del servei dels VTC (Vehicles de Transport amb Conductor). El secretari general socialista i portaveu al Consell, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’ ha manifestat la seua “preocupació” per les notícies publicades en relació amb els incompliments d’aquesta norma: 

“Exigim al Consell que, a través dels seus serveis d’inspecció i tota la força que tengui, faci complir la legislació vigent, que en aquests moments és que hi ha d’haver una contractació prèvia, al manco de mitja hora”.  El portaveu del PSOE remarca que el Consell Insular té l’obligació de fer complir “una normativa que és de vigent aplicació”.

El PSOE defensa “aquestos equilibris entre un sector del taxi que ha de seguir funcionant i un sector de VTC que té unes normatives distintes i que s’han de seguir mantenint”. Josep Marí Ribas ha reiterat el seu rebuig a les intencions del Partit Popular de canviar “normes que havien funcionat i que han de seguir funcionant en aquesta comunitat”.

En aquest sentit, el grup parlamentari Socialista ha registrat una proposició de llei per tal de reforçar aquests objectius, d’assegurar un equilibri entre el sector del taxi i el de VTC, garantint entre altres qüestions els actuals 30 minuts d’antelació en la contractació dels serveis de vehicles amb conductor.

‘Agustinet’, qui en la passada legislatura va ser conseller balear de Mobilitat, reclama a Vicent Marí que, “si està preocupat per garantir un equilibri entre el taxi i el VTC, doni suport en el Parlament a la proposició de llei registrada pel grup Socialista”, que s’ha redactat “escoltant i atenent les demandes del sector”.

Comments are closed